Profielpagina van xLarissaaax

Naam: xLarissaaax

Leeftijd: 29 jaar

Actief sinds: 08-08-2016

Geslacht: vrouw

Land: Belgie

Provincie: West-Vlaanderen

Woonplaats: Ooigem

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: bruin

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Ja

Mijn hobbies: Reizen is iets wat ik nog steeds graag doe. Op een vrije dag ga ik niet thuis blijven om te kuisen. Ik ga er op uit met de auto, en als ik wat langer vrij ben dan ga ik wat verder weg. 

Over mij:
Reizen zit in mijn bloed, van kleins af aan altijd al gedaan. Mijn ouders hadden een eigen vrachtschip dus wij waren altijd onderweg. Ik wou zelf niet voor het zee leven gaan maar wel voor het luchtleven en ben een aantal jaar stewardess geweest, heb prachtige plekken gezien en ben nu naar een totaal nieuwe plek verhuisd om daar in een reisbureau aan de slag te gaan. Ik wou al dat vliegen en reizen niet meer. Wou wel een keer wat langer op een plek blijven. Het enige nadeel aan altijd maar onderweg zijn, is dat ik bijna geen vrienden heb. Ik heb super lieve collega's waar ik bij terecht kan en ook wel eens een borreltje mee doen. Maar echt een hartsvriendin of een gezellige vriend dat nog niet.

Over jou:
Wie weet ga jij daar wel verandering in brengen. Als jij al de moeite hebt genomen om mijn tekst te lezen dan is dat al een goed teken. Wie weet heb jij ook niet zo veel vrienden, of ben jij niet zo goed in het maken van vriendschappen. De reden dat jij hier bent maakt niet uit, wij verzinnen er wel wat op.

Mijn foto's