Profielpagina van KusMarielle

Naam: KusMarielle

Leeftijd: 29 jaar

Actief sinds: 27-07-2016

Geslacht: vrouw

Land: Belgie

Provincie: West-Vlaanderen

Woonplaats: Lo

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: zwart

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Een keer parachutespringen kan ik nog geen hobby noemen, maar zou het graag elke dag doen. Ga dus binnenkort bungeejumpen, mag graag kamperen, en karten of paintballen vind ik ook helemaal geweldig.  

Over mij:
Wanneer je al vroeg op eigen benen moet staan omdat je vader er jammer genoeg niet meer is en je moeder hulpbehoevend is dan weet je hoe snel het voorbij kan zijn. Helaas zijn mijn beide ouders er niet meer, en hebben de meesten van mijn vrienden mij in de steek gelaten. De goede zijn gebleven en daar ben ik maar wat blij om. Hoop via deze weg een paar gezellige vrienden er bij te vinden. Met eentje ben ik al meer dan blij.

Over jou:
Het liefste iemand die van elke dag een feestje maakt. Die weet dat het zomaar over kan zijn en echt de dag plukt zo lang het kan. Ik leef zelf ook en haal alles er uit wat er in zit. Laatst nog een tandemsprong gemaakt de eerste keer voor mij aan een parachute geweldig vond ik het. Het volgende ding wat ik ga doen is bungeejumpen. Wat jij doet ik weet het niet, als het maar niet saai op de bank hangen is.

Mijn foto's